İl Müftüsü Osman ARTAN, Valimiz Sn. Nurettin YILMAZ'a Gül Takdim Etti.

"Kutlu doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde  Mehmet Akif Üniversitesi Konferans Salonunda 16 Nisan 2013 tarihi saat 20.30’da düzenlenen ve açılış konuşmasını  İl Müftüsü Osman ARTAN’ın yaptığı programa;  Burdur Valisi Sayın Nurettin YILMAZ, Belediye Başkanı Sebahattin AKKAYA, Makü Rektörü Mustafa SAATCI, İl  Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim ŞİMŞEK, Vali Yardımcıları Halil KARBUZ, Bülent UYGUR, Emniyet Müdürü Sayın Abdulkerim POLAT, Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN, Defterdar Ramazan TAŞALTIN, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet TANIR, İşkur Müdürü İsmail DEVECİ, İlçe Müftüleri, Kozluca Kasabası Belediye Başkanı Gültekin ALTINDAL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bayram KESGİN, Emekli Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet ÖZCAN, Burdurlu İşadamlarımızdan, Ülker Bayii Suat CAN, Ahmet İLDEŞ, Burdur Ticaret Odası Başkanı Yusuf KEYİK başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve esnaf katılmıştır.

Ayrıca; ilimizde görev yapan imam hatip ve Müezzin Kayyımlar ve eşleri, K.Kursu Öğreticileri, Emekli din görevlileri,  Çevre ilçelerden gelen çok sayıda davetli ile Burdurlu hemşerilerimiz katıldı.

Programa konuşmacı olarak Din Eğitimi Genel Müdürü Prof. Dr. Ali ERBAŞ katıldı. Program, Kutlu Doğum ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek sona erdi.

Kullanıcı Girişi

BURDUR