Askeri Bölge Yatılı Kur’an Kursu Öğrencileri Kardeşlik Pikniği düzenledi.

Burdur İl Müftülüğü’ne bağlı Askeriye Bölge Yatılı Kur’an Kursu Öğrencileri Gölcük Mesireliğinde hoş bir piknik düzenlendi. Şube Müdürü Hüseyin KÖFTÜRCÜ’nün Refakatinde,  Bölge Yatılı Kur’an Kursu Yöneticisi Rahmi Taşkesen’in  organizesinde gerçekleştirilen gezide Askeri Bölge Yatılı Kur’an Kursu Öğrencileri  tabiat güzelliklerini görme fırsatını buldular.

Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin KÖFTÜRCÜ, gezi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada: ’Askeri Bölge Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık yapan Öğrencilerimiz  ’Tebdil-i Mekanda Ferahlık Vardır’ ve Peygamberimizin ’Seyahat edin sıhhat bulun’ prensibi doğrultusunda hem dinlenmek, hem de bahar mevsiminin güzelliklerini temaşa etmek, ülkemizin tabii güzelliklerini görmek, zihin dünyalarına büyük bir rahatlık ve dinamizm kazandırmak, bundan sonraki dönemlerde derslerinde daha başarılı olabilmek, aralarındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla bu geziyi düzenledik.  Bu geziyi tertiplememizde bize yardımcı olan başta il müftüsü Osman ARTAN’a, Bölge Yatılı Kur’an Kursu Yönetici ve Öğrencilerine teşekkür ediyoruz’ ifadelerinde bulundu.

Piknikte öğrenciler çeşitli oyunlar oynayarak keyifli anlar yaşadı. Ayrıca hep beraber çevre temizliği yapıldı.

Kullanıcı Girişi

BURDUR