Eğitim Hizmetleri Faaliyetleri Semineri Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Eğitim Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcımız Mehmet Gündoğdu’nun katılımıyla 01-02 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan “Eğitim Hizmetleri Faaliyetleri” konulu çalıştayda konuşulan konuların İl ve İlçe Müftülüğü personeli ile paylaşılması amacıyla 27.02.2016 Cumartesi günü saat 09.00’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda seminer düzenlendi.

Seminere İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Gündoğdu ve Halil Taş, İlçe Müftüleri, Şefler,  EHYS’den sorumlu olan memurlar, Mutemetler, Kur’an Kursu Yöneticileri ve Hafızlık Takip Komisyonu Üyeleri katıldı.

Başkanlığımızın gerçekleştirdiği önemli hizmetlerden birisi de eğitim hizmetleridir diyerek konuşmasına başlayan İl Müftüsü Hıdır Bayrak,  yaptığı konuşmada eğitim faaliyetlerinin önemine değinerek hepimizin fedakârca çalışmamız gerektiğini, tüm personelimizin kendisini geliştirmesi ve yetiştirmesi için azami gayret göstermesi gerektiğin ifade etti. Hıdır Bayrak konuşmasına devamla “Başkanlığımızın personelin eğitimi için gösterdiği üstün çaba ve gayreti için şükranlarımı arz ediyorum. Bize düşen düzenlenen bu toplantılardan azami istifadeyi elde etmektir” dedi.

Daha sonra Ankara’da yapılan çalıştaya katılan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Gündoğdu “Eğitim Hizmetleri Faaliyetleri” konulu seminerini sundu. Seminerde “Yaygın Din Eğitimi Faaliyetleri, Rehberlik ve Teftiş ile Mali Konular, Hizmet içi Eğitim ve Hafızlık Takip Komisyonu” konuları hakkında katılımcılara bilgi verdi.