Burdur Müftülüğünden Muhteşem Açılış

Hz. Peygamberin doğumunun yıl dönümü münasebetiyle her yıl büyük bir coşkuyla idrak edilen ‘Kutlu Doğum Haftası’ heyecanı Burdur ‘da İl Müftülüğünün gerçekleştirdiği açılış programıyla başladı.

"Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" teması ile kutlanan 2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Burdur İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen programın başlangıcı Köprübaşı mevkiinden yapıldı. MAKÜ Mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanına kadar ilerleyen kalabalığa burada mehter takımı tarafından mini bir konser verildi. Yoğun yağış altında devam eden programa Burdur Valisi Hasan Kürklü, daire amirleri, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar iştirak etti. Programın açılış konuşması İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından yapıldı. Müftü Bayrak, kutlu doğum haftasının rahmetle başladığını söyleyerek olumsuz hava şartlarına rağmen programa iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.  Konuşmanın ardından katılımcılara Vali Hasan Kürklü ve İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından gül dağıtıldı. Program sonunda ise vatandaşlara kutlu doğum aşı ve ayran ikram edildi.